maanantai 3. helmikuuta 2014

Räpsyjä messuilta

Niin ne messut taas vierähtivät. Allekirjoittaneelle jäi hieman sellainen fiilis etteivät pyörien maahantuojat oikein viitsineet tänä vuonna täysillä panostaa messuihin. Esimerkiksi Kone Keskoa ja Yamahaa ei messuilla näkynyt lainkaan. Muutoinkin merkkiosastoilla oli aistittavissa sen suuntaisia viboja että paikalla oltiin lähinnä puolipakotettuina. Tässä kuitenkin hieman kuvasatoa, lähinnä räpsyjä. Kuvien laadusta voi vain valittaa eikä palautusoikeutta ole kellään.

Yleisöä oli paikalla kuin meren mutaa





Virvokkeita väliin











Näillä nastoilla luulisi jo pärjäävän!








Trike juniorille

Ratakalustoa perheen pienimmillekkin




Superleggera... 155kg italialaista voimaa, hinta 98k€ + hilut. Kilohinta kohdillaan :D


Ilme kertoo kaiken, tällanen pitää saada!

Ylkkä ottaa tuntumaa HP4:seen.



Siinähän niitä. Pakkohan nuo messut oli käydä vaikka tosiaan lieväksi pettymykseksi tällä kertaa osoittautuivat. Mukavaahan tuolla silti hyvässä seurassa oli kiertää ja ensi vuonna uudelleen. Ja kai noita muitakin kotimaan messuja pitäisi käydä väijymässä. Yamahan edustaja tuolla .Org!:n foorumilla kommentoikin jo että Yamahalta on kyllä tälle kaudelle uutuuksia tulossa ja noita esitellään tänä vuonna lähinnä vähittäismyyjien liiketiloissa. Harmi ettei kuitenkaan messuilla.

Motoristin kevät on nyt kuitenkin avattu ja kuumeinen ajokelien odottelu alkaa taas. Ajokelejä odotellessa pitäisi tietty pyöräkin vielä huoltaa ja varmistaa että ajokausi alkaa ilman murheita ja ajamisesta nauttien. Samalla pyrin TappisMC:n verkkokaupassa pitämään mielenkiintoisia viikoittain ja jopa päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Ehdottomasti kannattaa siis käydä rekisteröitymässä ja tilaamassa asiakaskirje.

Kiitos ja anteeks,
Toni Kaskela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi